Automate your Marketing
with Womplify




 
junisma's FotoPage

By: jun isma

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-May-2009 12:11 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Member Se'opis.

 
 
 
Entry aku kali ini berkaitan dengan Majlis Perkahwinan member aku Nurul Ain.Tapi sebelum
tu aku nak minta maaf bebanyak kat korang suma kerana Fotopages aku nie kejap ada, kejap
tak ader.Dah macam biskut lak..Bukan aku malas nak update.Tetapi sebagai wanita yang
bekerja dan mempunyai tanggungjawab terhadap suami dan anak2 membuatkan aku tak
mempunyai masa yang banyak untuk aku mengadap depan PC walaupun sesaat.

5.00 - 7.00am - Mandi,sembahyang,gosok baju,siapkan anak,sediakan bekal anak.

7.00 - 7.30am - Hantar anak,beli sarapan,suami anto ke opis.

7.30 - 4.30pm - Kerja,kerja,kerja..

4.30 - 5.30pm - Kerja lebih masa.

5.30 - 6.00pm - Tunggu suami,amik anak.

6.00 - 8.00pm - Sembahyang,masak,kemas rumah,layan anak.

8.00 - 12.00pm - Inilah masanye kalau nak mengadap pc pun.Itu pun bergantung kepada suami.
Kalau dia guna nak buat kerja edit mengedit gambar kahwin.Tak dapat lah aku
guna.Kalau time cuti sekolah langsung tak dapat guna.Kerja kahwin dia melambak.

Bila time suami tak mengedit lak.Baru je duduk, on pc, nie antara soalan2 yang membuatkan
aku kena tutup balik pc.

1. " Yang tak buat air lagi ke. Abang dahaga nie ..?".
2. " Tadi kata nak pergi beli barang,tak siap lagi ke..?".
3. " Yang cerita sedap nie,meh la tengok..?".
4. " Mama-mama adik yak....?".
5. " Mama-mama tengok adik nie...?".
6. Dan macam-macam lagi..........

Asal tak beli pc lagi satu. Sorang sebiji kan senang.
Memang betul...Tapi....Cuba korang fikir kalau dah mengadap benda tu je..
Alamat rumah tonggang langgang lah dibuatnye kalau dah masing2 dok mengadap pc...
Jadi maafkan lah aku yek.Dalam kesibukkan yang melanda aku tetap akan update gak..
Korang layan la gambar nie.Kepada Nurul Ain SELAMAT PENGANTIN BARU diucapkan.










Monday, 30-Mar-2009 14:16 Email | Share | | Bookmark
Memancing di kolam Pak Long

 











Saturday, 28-Mar-2009 16:40 Email | Share | | Bookmark
EarthHour 2009




Aku Dah Pun Sahut Cabaran Dengan Memadamkan Lampu Selama 1jam


Wednesday, 25-Mar-2009 16:50 Email | Share | | Bookmark
Belon Udara Panas PutraJaya 2009

 












Sunday, 8-Mar-2009 00:46 Email | Share | | Bookmark
Memancing Si Anak Ikan Kekek Mak Iloi-iloi..

 









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net